BUITENLANDSE KAAS

We durven best te zeggen dat we een zeer ruim assortiment BUITENLANDSE KAAS hebben! In onze 6 meter lange koeltoonbank komt u de meest zalige kazen tegen , zowel zeer bekende als voor de meeste onbekend.

Ons assortiment is breed en diep gesorteerd met de mooiste pareltjes uit vele landen, van zowel koe- schaap- en geitenmelk gemaakt.

Naast een mooi basisassortiment varieren wij ook heel veel , zo zijn er diverse seizoenskazen en zijn er te veel mooie kazen om in een keer te presenteren.

Wij halen onze kaasjes zelf uit het buitenland en hebben nauw contact met de door ons geselecteerde boeren. Ook in Nederland zijn er boeren gesetteld die prachtige kazen maken op buitenlandse wijze maar met melk van eigen bodem zie diverse mooie streekkazen bij ons in de vitrine bijv. een mooie Noordhollande Messenklever of een Bergens Blonde en vergeet niet de zachte frisse geitenbol van de Klompenhoeve uit Egmond , NH blauwader.

Wij laten onze kaas bij de boer afrijpen oftewel Affineren, dit vergt vakmanschap, discipline en een zeer goede hygiene! Proeven mag u altijd bij ons u wilt toch weten welke kaas of rijping u lekker vind.

Heeft u trek in kaas fondue? Wij raspen ieder gewenst recept voor u, verser kan eigenlijk niet en het is veel lekkerder! Vraag gerust naar lekkere combinaties en om advies!

Recepten met kaas

Doe inspiratie op met recepten met kaas.

Buitenlandse kaas - Daan Blankendaal


Realisatie: Liquid Labs