BUITENLANDSE KAAS

We durven gerust te zeggen dat we een zeer ruim assortiment buitenlandse kaas hebben! In onze zes meter lange koeltoonbank komt u de meest zalige kazen tegen, zowel zeer bekende als voor de meeste onbekend.

Het is natuurlijk onmogelijk om alle kazen in ons assortiment op te nemen, alleen Frankrijk telt al zo’n 300 verschillende soorten kaas! Dus proberen we zo veel mogelijk te varieren in ons assortiment. Natuurlijk zijn er een hoop soorten die we vast aanbieden voor u, zoals bijvoorbeeld roombrie, camembert, rambol,taleggio, roquefort, manchego enzovoorts

We vinden het heel belangrijk dat de kaasjes goed op smaak en rijp bij u op tafel belanden, dus rijpen we zelf de kaas af in onze winkel zodat u geen stugge brie op tafel heeft liggen maar een mooie rijpe roombrie!

Ook maken we gebruik van het AF!concept, dit houdt in dat onze kaasleverancier de kaas laat afrijpen op de boerderij waar de kaas gemaakt word, waardoor u een prachtig op smaak gerijpt kaasje heeft. Het gaat hier veel al om rauwmelkse kazen die veel zorg en aandacht nodig hebben om vol op smaak te komen.

Enkele AF! Kaasjes zijn: brie de Meaux, camembert calvados, chevre d’or, reblochon en nog meer die u bij ons in de winkel kunt proeven.

Heeft u trek in kaasfondue? Wij raspen ieder gewenst recept voor u, verser kan eigenlijk niet en het is veel lekkerder! U kunt kiezen uit bijvoorbeeld emmenthaler, gruyere, appenzeller, comte, maar ook een fondue van Hollandse kaas is erg lekker. We hebben diverse recepten voor u liggen.

Veel kaasjes mag u vrijblijvend bij ons komen proeven!

Buitenlandse kaas - Daan Blankendaal

Brie, Roquefort - Daan Blankendaal

Rambol, Camembert - Daan BlankendaalRealisatie: Liquid Labs