Kaasfondue Overige recepten
Traditionele Raclette Tartiflette -  Franse ovenschotel met aardappelen
Zwitsers Kaasfondue
Gegratineerde aardappel met Raclettekaas
Italiaanse kaasfondue  
Geitenkaasfondue  TIP Parmigiano Reggiano

Geitenkaasfondue

(4 personen)

 

IngrediëntenKlaver Kaas Vleitegeit

  • 700gr Klaver Kaas Vleitegeit
  • 3 stuks Sevre et Belle Crottin van 80 gr
  • 4dl droge witte wijn
  • 2el sherry
  • Maïzena
  • 1el verse bieslook
  • 1el verse tijm

 

Recept

  1. De wijn verwarmen in de pan
  2. De geitenkazen in kleine stukjes (laten) snijden en geleidelijk toevoegen, onder voortdurend roeren laten smelten
  3. De maïzena en sherry ot een glad papje roeren
  4. Als alle kaas is gesmolten, het papje van maïzena en sherry toevoegen en goed doorroeren
  5. De fondue kan nu genuttigd worden. Lekker met (stok)brood, fruit of groenten!

Eet Smakelijk!

kaasspeciaalzaak
DAAN BLANKENDAAL

N.G. Piersonstraat 45
1814 VB  Alkmaar


Openingstijden:
Maandag:   8:00-18:00
Dinsdag:   8:00-18:00
Woensdag:   8:00-18:00
Donderdag:   8:00-18:00
Vrijdag:   8:00-18:00
Zaterdag:   7:30-17:00

Contact:  
Winkel 072-5152107
Fax 072-5152107

Of stuur een e-mail

Kaasspecialiteiten certificaat 2009



Realisatie: Liquid Labs