Overige kaassoorten

Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal beschikt over een mooie lijn boerenkaas, namelijk de Boeren Blankendaal. Een kaas die speciaal door Daan is geselecteerd, verkrijgbaar in drie leeftijden. De Boeren Blankendaal komt uit Zuidholland van een boer die overheerlijke kaas maakt; kom langs om deze kaas te keuren!

Ook de Edammer ontbreekt niet. Verder hebben wij diverse merkkazen, gatenkaas, Terschellinger ecologische kaas en sinds kort ook Texels schapenkaas

De buitenlandse kaas neemt een prominente plaats in de winkel in. In onze zes meter lange koeltoonbank vind u de meest uiteenlopende kazen, van een roombrie tot en met geitenkaas met truffel. Naast een mooi basisassortiment varieren wij ook heel veel, zo zijn er diverse seizoenskazen en zijn er simpelweg te veel mooie kazen om in een keer te presenteren.

De buitenlandse kaas verkopen wij helemaal op smaak en rijpheid! Dit vergt vakmanschap, discipline en een zeer goede hygiene! Ook hebben we diverse mediteriaanse produkten zoals olijven (ook huisgemaakt) en tapas, en maken wij zelf de allerlekkerste KRUIDENBOTER.


Realisatie: Liquid Labs