Kaasfondue Overige recepten
Traditionele Raclette Tartiflette -  Franse ovenschotel met aardappelen
Zwitsers Kaasfondue
Gegratineerde aardappel met Raclettekaas
Italiaanse kaasfondue  
Geitenkaasfondue  TIP Parmigiano Reggiano

Traditionele Raclette

Racletteset of gourmetstel

(4-6 personen)

Ingrediënten

  • 400gr Raclette Kaas
  • Raclette set of een gourmetstel met pannetjes

Bereiding

  1. Verwarm uw raclette set of gourmetstel
  2. Bij een gourmetstel legt u een plakje Raclettekaas in een pannetje en smelt de kaas. Bij een electrisch stel, zet u het pannetje eronder(grillen). De kaas is het lekkerst als hij net gesmolten is.
  3. Heerlijk met zongedroogde tommatjes, olijven en smakelijke tapenades.
  4. Combineer verder met verse ananas, gedroogd vlees, uitjes, augurken, kleine maiskolven, gekookte aardappeltjes.

Eet smakelijk!

kaasspeciaalzaak
DAAN BLANKENDAAL

N.G. Piersonstraat 45
1814 VB  Alkmaar


Openingstijden:
Maandag:   8:00-18:00
Dinsdag:   8:00-18:00
Woensdag:   8:00-18:00
Donderdag:   8:00-18:00
Vrijdag:   8:00-18:00
Zaterdag:   7:30-17:00

Contact:  
Winkel 072-5152107
Fax 072-5152107

Of stuur een e-mail

Kaasspecialiteiten certificaat 2009



Realisatie: Liquid Labs