ALS je er hard voor gaat DREAMS COME TRUE

3 Weken na het WINNEN van het FEL BEGEERDE GOUDEN KAASMES NEDERLANDS BESTE KAASSPECIAALZAAK en 2e in de categorie FOODSPECIAALZAAK BUITENLANDSE KAASSPECIALIST zijn we weer een beetje geland. Wow wat was het gaaf en waanzinng om Humberto Tan de “magische zin” te horen uitspreken! NEDERLANDS BESTE KAASSPECIAALZAAK IS GEWORDEN….DE RESTYLING IS GELUKT!!!!! KAAAASVANDAAAAN ALKMAAAARRRRR

 

Het dak ging eraf daar in Hilversum, de ontlading groot bij ons en ons TEAM! Knetterhard voor gewerkt met zijn allen, een grote droom is werkelijkheid geworden HET GOUDEN KAASMES MEE NAAR ALKMAAR KAASSTAD!!! KAASVANDAANenmeer NEDERLANDS BESTE KAASSPECIAALZAAK.

 

De dagen die volgden waren amazing EN NOG STEEDS!! Hoe mooi is het om zoveel blije mensen te mogen ontvangen in onze zaak, die ook nog eens SUPER TROTS op hun kaaszaak zijn😊 WOW en dat GEWOON in ALKMAAR SUPER KNAP is een veel gehoorde uitspraak. Zoveel mooie lovende woorden, kaarten, bloemen, flessen bubbels, taarten en kado’s hebben we mogen ontvangen. Dit raakt ons en daar doe je het voor DE KROON OP ONS WERK. Onze jury rapporten zijn sky high in beoordeling, de jury sprak zelf over een voorbeeld funtie in de kaas branche, en prees ons onder meer om ons ‘overweldigend assortiment kazen’. ,,Een sieraad tussen de kaaswinkels’’, aldus het oordeel.

 

Het FEL BEGEERDE GOUDEN KAASMES beland in Alkmaar KAASSTAD en daar zijn we meer dan SUPER trots op!! Bijzonder maakt het voor ons ook dat het samen valt met ons 20 JAAR KAASVANDAAN jubileum😊Dit willen wij samen met U vieren met wekelijkse smakelijke aanbiedingen! Ook volgen er nog gezellige proeverijen in onze zaak, dus hou onze website en socials ( FB / Instagram in de gaten STAY TUNED! KAASVANDAAN IS MEER dan alleen kaas! PROEF/BELEEF/GENIET, samen maken we er feestelijke maanden van dit jaar!

 


contact

N.G. Piersonstraat 45

1814 VB Alkmaar

072-5152107

info@kaasvandaan.nl

openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur

dinsdag

8.00 - 18.00 uur

woensdag

8.00 - 18.00 uur

donderdag

8.00 - 18.00 uur

vrijdag

8.00 - 18.00 uur

zaterdag

7.30 - 17.00 uur

2023 3e Nederlands beste kaas van de boer foodspeciaalzaak

 

2022 1e Nederlands beste kaasspeciaalzaak
 

2022 2e Nederlands beste foodspeciaalzaak Buitenlandse kaas

2021 2e Nederlands beste Boerenkaas specialist

 

2020 3e Nederlands beste Boerenkaas specialist

 

2019 4e Nederlands beste Foodspeciaalzaak kaas