Recepten

Daan en Jolanda keuren altijd eerst de producten zelf voordat het in de winkel komt, zo weten we altijd wat we verkopen, hoe het smaakt en wat er mee kan gebeuren.

Een aantal recepten met kaas hebben we hier verzameld. Hoe maak je een kaasfondue?
Op de Italiaanse wijze of Zwitsers? En wat dacht je van romige geitenkaas.

Ook hebben we een paar recepten met andere ingrediënten en ....... kaas!

Traditionele Raclette

Zwitsers kaasfondue

Italiaanse kaasfondue


Geitenkaasfondue

Tartiflette - franse ovenschotel

gegratineerde aardappel


TIP - parmigiano reggiano


contact

N.G. Piersonstraat 45

1814 VB Alkmaar

072-5152107

info@kaasvandaan.nl

openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur

dinsdag

8.00 - 18.00 uur

woensdag

8.00 - 18.00 uur

donderdag

8.00 - 18.00 uur

vrijdag

8.00 - 18.00 uur

zaterdag

7.30 - 17.00 uur

2021

2e Beste Boerenkaas specialist

 

2020

3e Beste Boerenkaas specialist

 

2019

4e Beste Foodspeciaalzaak kaas