Geitenkaasfondue

(4 personen)

 

Ingrediënten

  • 700gr Klaver Kaas Vleitegeit
  • 3 stuks Sevre et Belle Crottin van 80 gr
  • 4dl droge witte wijn
  • 2el sherry
  • Maïzena
  • 1el verse bieslook
  • 1el verse tijm


Recept

  1. De wijn verwarmen in de pan
  2. De geitenkazen in kleine stukjes (laten) snijden en geleidelijk toevoegen, onder voortdurend roeren laten smelten
  3. De maïzena en sherry tot een glad papje roeren
  4. Als alle kaas is gesmolten, het papje van maïzena en sherry toevoegen en goed doorroeren
  5. De fondue kan nu genuttigd worden. Lekker met (stok)brood, fruit of groenten!

 

Eet Smakelijk!

 


contact

N.G. Piersonstraat 45

1814 VB Alkmaar

072-5152107

info@kaasvandaan.nl

openingstijden

maandag 8.00 - 18.00 uur

dinsdag

8.00 - 18.00 uur

woensdag

8.00 - 18.00 uur

donderdag

8.00 - 18.00 uur

vrijdag

8.00 - 18.00 uur

zaterdag

7.30 - 17.00 uur

2021

2e Beste Boerenkaas specialist

 

2020

3e Beste Boerenkaas specialist

 

2019

4e Beste Foodspeciaalzaak kaas